Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home4/r32313cult/public_html/catalinacoca.ro/wp-content/plugins/types/vendor/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 644
Termeni și condiții – Cătălina Coca

Termeni și condiții

1. Acceptul condițiilor de folosire

www.catalinacoca.ro este un blog personal lansat, administrat şi actualizat de Catalina Coca. Folosirea acestui blog este gratuită, sub rezerva respectării de către vizitatori a acestor termeni și condiții. Ca vizitator și utilizator al blog-ului www.catalinacoca.ro sunteți de acord să respectați aceste reguli.

Politica de confidențialitate

Politica de cookies

Catalina Coca își rezervă dreptul de a modifica în orice moment structura și conținutul oferite pe blogul www.catalinacoca.ro, sau poate suspenda funcționarea acestuia fără o înștiințare prealabilă.

2. Dreptul de proprietate

Articolele (text + imagini + clipuri video) publicate de Catalina Coca se află sub protecția legilor privind drepturile de proprietate intelectuală. Reproducerea oricărui material scris sau ilustrativ din aceste articole este interzisă fără acordul proprietarului. Informatiile cuprinse în articolele publicate de Catalina Coca sunt protejate de legile privind drepturile de proprietate intelectuală.

3. Obligațiile vizitatorilor:

Să folosească un limbaj decent în comentarii, să nu instige la atitudini antirasiste, antisemite, discriminare, să nu aducă acuzații false, să nu posteze comentarii spam sau în scopuri publicitare. Comentariile ce nu respectă aceste reguli pot fi șterse.

Vizitarea în continuare a acestui blog presupune că înțelegeți, sunteți de acord și ați acceptat termenii și condiţiile menționate în această pagină.