Instantly.be, locul unde îți poți printa fotografiile de pe Instagram

Spread the love!
  •   
  •   

Când eram mică, tatăl meu avea în baia de serviciu din apartamentul nostru un mic studio foto improvizat. Acolo developa fotografiile alb-negru, într-o substanță care avea un miros foarte înțepător, și apoi le punea la uscat pe o sfoară. Nu îmi mai amintesc tot procesul cu exactitate, dar știu că trebuia să ținem lumina stinsă până când toate fotografiile prindeau viață.

Și nu doar tatăl meu era pasionat de fotografii, ci și fratele lui, dar și bunicul meu căruia, mai mult decât să le facă propriu-zis, îi plăcea să scrie pe spatele lor un fel de “tweet”: “Cătălina, 5 ani, în excursie la Sovata”.

Prin urmare, am crescut printre ele și, la rândul meu, îmi place să surprind și să păstrez cât mai multe momente din jurul meu și apoi să le printez sau să le organizez în foldere, să le aranjez cronologic (that’s when my OCD kicks in) și pe unele dintre ele să le așez prin diferite colțuri din casă.

Recent, la recomandarea unei prietene, i-am descoperit pe cei de la Instantly.be unde îți poți printa fotografiile de pe Instagram și Facebook. După cum știți, cele de pe Instagram au un format mai ciudățel, sunt pătrate, și nu prea există centre unde să le poți “developa”, sau cel puțin eu nu am găsit până acum.

Experiența cu cei de la Instantly.be a fost una foarte bună; tot ce trebuie să faci este să intri la ei pe site, să-ți încarci fotografiile pe care vrei să le printezi (direct de pe conturile tale sociale), să-ți alegi formatul dorit (pătrat sau dreptunghiular) și să completezi datele de livrare. Easy peasy. În 10 minute ai trimis comanda și în 2-3 zile ea ajunge la tine. Și raportul calitate-preț e unul bun, o fotografie pe hârtie mată costă 1.5 lei.

Mi-a plăcut tare mult și atenția lor la detalii, în special modul de prezentare a produselor și tone of voice-ul prietenos din mesajul ce însoțea coletul. Îi recomand cu drag! 🙂


Spread the love!
  •   
  •   

There are 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *