A doua ediţie a Festivalului Biciclistelor şi a opta paradă SkirtBike

Spread the love!
  •   
  •   

Nu-mi vine să cred că ne pregătim deja de a doua ediţie a Festivalului Biciclistelor, care va avea loc la București, şi a opta paradă SkirtBike.  Anul trecut ne-am făcut curaj şi am organizat pentru prima dată un eveniment full-day pentru comunitatea fetelor pasionate de pedalat. Pentru că atmosfera de la festival și feedback-ul primit de la vizitatori ne-au dat energie și multă încredere în noi, cât pentru un an întreg, ne-am hotărât să continuăm tradiţia şi în 2017.

Astfel că ne revedem pe 14 mai la Verde Stop Arena, de la ora 10.00.  Sperăm ca vremea să ţină cu noi, căci avem multe activităţi la faţa locului, special pregătite pentru voi: bike bazar, concursuri şi tombole cu premii, photo booth, food corner, concert live şi, bineînţeles, cea mai aşteptată plimbare cu biciclete a anului.

Traseul de anul acesta va fi  → Bd. Barbu Văcărescu nr. 162-164 (Verde Stop Arena) → Bd. Ștefan cel Mare → Calea Dorobanți → Piața Charles de Gaulle → Bd. Aviatorilor → Bd. Mircea Eliade → Str. Ceaikovski → Verde Stop Arena.

Vă invităm să urmăriţi pagina evenimentului pentru mai multe detalii, şi să daţi attend. Noi vă aşteptăm cu mic, cu mare la festival şi la paradă. 🙂

Oana și Simona sunt coordonatoarele acestei ediții, niște SuperMoms în viața reală, așa că vă încurajez să le scrieți pentru orice propunere sau idee pe care o aveți, legată de eveniment.

* Parada SkirtBike se desfăşoară anual în 15 oraşe din ţară (Alba Iulia, Arad, Baia Mare, Bacău, Brașov, București, Cluj, Constanța, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Galați, Miercurea-Ciuc, Oradea, Suceava, Târgu-Mureș), data fiecărui eveniment fiind anunţată de către echipa organizatoare, pe paginile de Facebook aferente.

* Parteneri organizatori: Beneva, Pegas.


Spread the love!
  •   
  •   

There are 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *