Biciclete vintage şi bunătăţi autohtone

Spread the love!
  •   
  •   

Weekend-ul care tocmai a trecut a fost unul plin, cu multe activităţi pentru mine, dar cel mai frumos a fost sâmbătă când, împreună cu fetele de la SkirtBike, am organizat o plimbare pe biciclete, la iniţiativa celor de la Fratelli care ne-au invitat astfel la Bucharest Street Food Festival. Ce-i drept, nu ne-am aşteptat să fie atât de cald, dar am avut noroc că mare parte din traseul nostru a fost prin parcul Herăstrau unde umbra copacilor ne-a ferit cât de cât de razele soarelui.

Acolo ne-am oprit pentru jumătate de oră şi la Roaba de Cultură care găzduia un eveniment dedicat colecţionarilor de biciclete vintage – Bucharest Vintage Bicycle Show. Îmi pare rău că nu am avut mai mult timp pentru fotografii şi pentru a afla mai multe detalii despre biciclete, însă am rămas impresionată de nivelul de recondiţionare şi personalizare a modelelor prezente. Am reuşit să fotografiez doar câteva şi să aflu că unele dintre ele valorează sute, chiar mii de euro.

biciclete-vintage-4

biciclete-vintage-5

biciclete-vintage-6

biciclete-vintage

biciclete-vintage-2

biciclete-vintage-3

După plimbarea propriu-zisă ne-am oprit la festivalul de la Romexpo unde ne-au aşteptat cei de la Fratelli cu băuturi reci, şi apoi ne-am îndreptat (la recomandarea Prăjiturelei) către cel mai aglomerat van: Meat Busters. Am mâncat un Smokey Jack, un fel de burger, dar cu carne de porc maturată, salată colesaw şi sos barbeque. Extraordinar de bun! Au urmate mai multe ture în care am văzut o mulţime de restaurante, însă cozile imense îţi cam tăiau apetitul, literally. Am apreciat foarte mult faptul că zona de toalete era bine organizată şi îngrijită. A fost pentru prima dată când am văzut săpun lichid de la un brand, iar apa chiar funcţiona.

bucharest-street-food-festival-2

Pe lângă mâncarea variată, festivalul a avut parte şi de un line-up generos, preferaţii mei fiind cei de la Otherside. Acesta e şi unul dintre motivele pentru care mă bucur că locuiesc în Bucureşti: nu ai cum să te plictiseşti când ai la dispoziţie atâtea evenimente. 🙂


Spread the love!
  •   
  •   

There are 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *