Bruno susține programul „Prima Casă pentru Căței”

Spread the love!
  •   
  •   

Bruno, aflat în vacanță la bunici, mi-a transmis că susține programul “Prima Casă pentru Căței”, inițiat de F64 și Asociația pentru Protecția Animalelor Robi.  Acestea au fost primele declarații pe care le-a dat, iar eu, în calitate de mamă adoptivă, nu pot decât să fiu de acord cu el. 🙂

F64_Programul prima casa pentru catei (1)(1)

Îi urmăresc pe cei de la Robi de mult timp și mă bucur să văd că există oameni care își dedică timp, nervi, resurse, în vederea protejării animalelor, mai ales sub forma unui ONG care mereu are nevoie de fonduri și susținere. Eu, una, recunosc că nu aș rezista psihic să lucrez într-o astfel de organizație, deoarece tristețea animalelor de acolo m-ar afecta foarte tare. De aceea, îi admir pe cei care o pot face.

Ieri, cei de la F64, au lansat programul “Prima Casă pentru Căței” pentru a încuraja adopțiile patrupedelor, conceptul campaniei fiind dat de o ședință foto profesională la care a participat o parte din cățeii aflați la centrul Robi.

De la organizatori, am aflat că programul se va desfășura timp de o lună și toți cei interesați să adopte unul dintre cățeii pe care F64 îi prezintă în albumul dedicat de pe pagina de Facebook o pot face foarte ușor. Trebuie doar să trimită un mail la adresa asociatia.robi@gmail.com și să treacă în subiect „Programul Prima Casă pentru Căței“.

De asemenea, cei care doresc să ajute trebuie să știe și că adopția poate fi la distanță, modalitate care presupune plata unei sume lunare, pe o perioadă determinată sau nu, pentru asigurarea hranei animalului. În tot acest timp, blogul F64 va fi o resursă de informare despre proiect și sunt pregătite câteva surprize de-a lungul derulării campaniei.

Tibi Mînzu este fotograful care a realizat fotografiile simpatice, cu “modelele” necuvântătoare, și un interviu cu el, despre implicarea în proiect, puteți citi tot pe blogul F64.

Despre cât de mult mi-a schimbat mie Bruno viața, în bine, am scris de multe ori pe blog: aici, aici sau aici. Sper ca toți cățeii să fie adoptați și să se mute în prima lor casă, alături de familii iubitoare.

F64_Programul prima casa pentru catei (2)

 

 


Spread the love!
  •   
  •   

There are 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *