Primul SkirtBikeFest şi a 7-a ediţie a paradei SkirtBike

Spread the love!
  •   
  •   

We did it! Un Festival al Biciclistelor, plin de culoare, de muzică, de bunătăţi, de accesorii tematice, de ateliere, concursuri, dans, dar mai ales cu mult soare. Duminică am inaugurat #SkirtBikeFest şi am sărbătorit one more time parada SkirtBike, ajunsă la cea de-a 7-a ediţie.

SkirtBikeFest 2016 (3)

De ce un Festival? Pentru că aveam nevoie de un loc al nostru, în care să ne putem desfăşura în voie, pentru că comunitatea noastră este din ce în ce mai mare, pentru că am vrut să le oferim biciclistelor un weekend plin de activităţi doar pentru ele. Şi, credem noi, am reuşit. 🙂

Entuziasmul cu care fetele au venit la Festival, eleganţa ţinutelor lor, curiozitatea trecătorilor care ne-au trecut pragul şi ne-au felicitat pentru iniţiativă, starea de bine care se citea în ochii participanţilor, şi bucuria copiilor de a pedala pe traseu, acestea sunt lucrurile pe care mi-aş dori să le văd zi de zi. Şi tot ele mă fac să merg mai departe în această „misiune” de a promova mersul pe bicicletă.

Andreea, Oana şi Simona sunt însă cele trei zâne bicicliste care au făcut lucrurile posibile şi care au lucrat zi şi noapte pentru ca acest eveniment să aibă loc. Anul acesta am avut-o partener şi pe Mihaela, sau mai bine zis Prăji, de la LaPrajiturEla care ne-a ajutat cu un minunat #picnicdeseara pe care l-am organizat cu o zi înainte de Festival, dar şi pe voluntarele noastre bicicliste care an de an sunt alături de noi.

Andreea a postat întreaga poveste pe blogul SkirtBike, iar eu mai vreau să vă spun că timp de o săptămână am fost în compania unui Pegas despre care voi scrie o recenzie pretty soon. Până atunci vă las mai jos câteva imagini reprezentative pentru weekend-ul trecut. 

Spor la pedalat!

C.

Mulțumim MaBaker pentru cele mai bune baghete, de care ne-am bucurat la Picnicul de Seară.

Picnic de seara (1)

Activități matinale @SkirtBikeFest 

Foto: Nick Constandache

Foto: Nick Constandache

O mică parte din comunitatea SkirtBike <3

SkirtBike Fest

 

Bike’n’Roll with Pegas

foto: Events Photographer

foto: Events Photographer

Soneriile mele preferate de la Cruf, prezente la SkirtBikeFest

SkirtBikeFest 2016 (11)

Picnic improvizat @SkirtBikeFest

foto: TB3Photo

foto: TB3Photo

The one and only, Andreea 

SkirtBikeFest (10)


Spread the love!
  •   
  •   

There are 1 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *