3 animaţii pe care le aştept vara aceasta

Spread the love!
  •   
  •   

După ce am văzut Zootopia luna trecută, şi mă gândeam că eu şi Judy avem multe lucruri în comun (don’t even ask me), mai am cel puţin două animaţii care de abia aştept să apară. Lăsând la o parte succesul acestor filme, cred că e nevoie de multă, multă imaginaţie, creativitate şi simţ al umorului din plin, ca să poţi să creezi ceva atât de mişto care să fie nu doar pe placul copiilor, ci şi al adulţilor.

Walt Disney Pictures, Warner Bros. şi Pixar Animation Studios sunt trei producători care ne surprind de fiecare dată cu personaje simpatice, poveşti utopice şi multe replici/scene care ulterior devin gif-uri sau meme.

Revenind la shortlist-ul meu, voi începe cu The Secret Life of Pets. Filmul va avea premiera la noi (de abia) pe 5 august şi va fi distribuit de RO IMAGE, în 2D şi 3D. Chiar dacă mai sunt aproape cinci luni până atunci, după ce am văzut trailer-ul, aşteptările mele sunt foarte mari. Pentru cine nu a auzit de Singuri Acasă (varianta în limba română), acesta este o comedie despre ce fac animalele noastre de companie atunci când noi plecăm de acasă. Cu alte cuvinte, ce face Bruno cât timp eu sunt la birou sau în oraş. Voi afla în curând! 

Finding Dory este o altă animaţie care sper să fie difuzată vara aceasta şi la noi, premiera din Statele Unite fiind în iunie 2016. Filmul reprezintă continuarea la Finding Nemo (2003), de aceea vom revedea multe personaje îndrăgite ca Nemo şi Marlin. Nu-mi vine să cred că au trecut 13 ani, dar mă bucur că Dory trece acum în centrul atenţiei, pentru că încă de atunci ea a fost personajul meu preferat. Poate şi datorită faptului că vocea ei este redată de Ellen DeGeneres. And I love Ellen!

De curând am aflat că anul acesta, mai exact pe 22 iulie 2016, îi vom revedea şi pe Sid, Scrat sau Manny în Ice Age – Collision Course, adică partea a 5-a a producţiei 20th Century Fox. Când zic îi vom revedea mă refer la cei care locuiesc în State, căci la noi nu ştiu sigur când va ajunge. Deşi a fost unul dintre filmele mele preferate, cred că ultimele părţi nu au mai fost aşa de amuzante. Sunt curioasă cum va fi de data aceasta. Oricum, vă las mai jos trailer-ul în care Scrat se “luptă” din nou cu aluna lui. 🙂


Spread the love!
  •   
  •   

There are 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *