Noua revistă SkyLady

Spread the love!
  •   
  •   

Începând cu jumătatea lunii martie, la bordul aeronavelor TAROM, vă aşteaptă noua revistă SkyLady. Nu doar cea mai recentă apariţie – primăvară 2016 – ci şi un nou concept editorial şi grafic, la care am lucrat împreună cu echipa SL în ultimele luni. 

SkyLady

Totul a plecat de la nevoia de a construi o revista unitară pentru o audienţă dornică să primească întotdeauna conţinut relevant, şi aflată mereu în căutarea ultimelor tendinţe, indiferent că vorbim de cel mai recent volum lansat în literatura europeană, sau de ultimele noutăţi în materie de eco-living.

Cele mai importante zone din revistă vor oferi cititorilor interviuri cu personalităţi din România, atât din zona de business, cât şi din cea artistică, precum şi recomandări de destinaţii sau sfaturi de călătorie. Noutatea este dată de introducerea a doua personaje masculine, emblematice, în cadrul rubricilor Meet the Man şi Travel Interview, dar şi de noul titlu – Travel with kids – unde părinţii moderni vor fi la curent cu ultimele sfaturi de parenting sau cu ultimele gadget-uri baby-friendly, când vine vorba de vacanţe petrecute cu cei mici. Şi, pentru că vorbeam acum ceva timp despre fonturi, noul logo SkyLady a trecut şi el printr-o schimbare: de la litere mici la majuscule care, împreună cu fontul serif, denotă eleganţă şi feminitate. 

La capitolul personaje, ediţia de primăvară le are invitate pe Mădălina Ghenea (Cover) şi Gabriela Lungu (Meet the Woman), în timp ce Roma şi Viena sunt două dintre destinaţiile pe care vi le propunem pentru zilele însorite ce urmează. 

Una peste alta, mă bucur că voi continua să vă ţin companie de fiecare dată când veţi zbura cu noi, şi aştept feedback oricând. Nu în ultimul rând trebuie să mă laud cu colegii mei – Olivia, Toni, Robert, Adi, Maria, Georgiana şi Alina – (you guys, rock!) şi să vă mai spun că tot la bord veţi regăsi şi revista Insight, trecută şi ea recent printr-o “transformare” grafică și editorială. 

Hugs!

 


Spread the love!
  •   
  •   

There are 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *