În căutarea unei garsoniere (de vânzare)

Spread the love!
  •   
  •   

Later Edit: am renunțat la creditul Prima Casă, dar nu am renunțat la a-mi găsi o garsonieră. Am deadline o lună și sunt un pic dezorientată, pentru că nici nu știu de unde și cum să încep, și după doar 5 telefoane date la agenții, m-am demoralizat. Anunțuri expirate sau neconforme cu realitatea, agenți neserioși și lista poate continua. Prin urmare, am nevoie de câteva recomandări. Dacă le aveți, le aștept ca și când. 🙂

Acum 10 ani îmi imaginam că nu va veni niciodată ziua asta, pentru că locuiam cu cei mai buni prieteni şi mă gândeam că o să stăm împreună până la adânci bătrâneţi. Eh, exagerez un pic, dar cred că am vrut să amân cât mai mult momentul de a-mi lua o casă, şi asta pentru că parcă, odată cu ea, vin şi mai multe responsabilităţi, nu mai zic de sacrificii în primul an, poate şi al doilea.

Home sweet home

foto: Pixabay.com

Anul acesta, mai exact în aprilie, fac un an de când locuiesc singură, plătind o chirie destul de mare, care nu se mai justifică, având în vedere că o rată la banca e mai mică. Ştiu că nimeni nu îşi doreşte să şi facă un credit pe 25-30 de ani, dar unless I win the lottery, o să plătesc chirie tot pentru atâţia ani. Aşa că, mi se pare mai ok prima variantă.

Prin urmare, m-am decis şi sunt în căutarea unei garsoniere, cu următoarele caracteristici: să aibă în jur de 38-40 mp, balcon, să fie într-un bloc după ’77 şi într-una dintre zonele Dristor, Titan, Baba Novac, Piaţa Muncii, Vatra Luminoasă, Piaţa Iancului şi străzile/bulevardele adiacente.

Dacă aveţi tips & tricks în legătură cu “thriller”-ul Prima Casă, sau recomandări de agenţi imobiliari de treabă, le aştept cu mare draaaag, şi promit să vă invit la petrecerea de casă nouă. 🙂


Spread the love!
  •   
  •   

There are 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *