“Hail, Caesar!”

Spread the love!
  •   
  •   

Ieri seară am reuşit să ajung la vizionarea pentru presă a filmului “Hail, Caesar!” (“Ave, Cezar!”) Îi mulţumesc pe această cale Mirelei de la RO IMAGE care nu mă uită şi mereu îmi trimite invitaţii la premiere. 🙂 Ceea ce urmează să citiţi nu reprezintă “ochiul” unui critic de film, ci câteva lucruri, din perspectiva unui spectator obişnuit, care apreciază însă detaliile şi emoţiile transmise de actori.

Hail, Caesar!

Hail, Caesar!

 Ce mi-a plăcut:

–  subiectul: filmul, care poate fi catalogat drept comedie, ne duce pe platourile de filmare de la Hollywood, undeva în anii ’50, şi ne dezvăluie viaţa unui producător (Eddie Mannix) care încearcă să le ţină pe staruri departe de presa de scandal, ascunzând răpirea celui mai bun actor de la Capitol Pictures (Baird Whitlock) sau sarcina unei actriţe la fel de promiţătoare (DeeAnna Moran), şi inventând tot felul de poveşti „nevinovate” despre ei.

– faptul că acţiunea se desfăşoara în anii ’50 şi poţi să îţi faci o idee despre industria cinematografică de atunci.

– felul în care Josh Brolin îl interpretează pe Eddie Mannix, şi cele două apariţii scurte ale lui Scarlett Johansson, ca DeeAnna Moran, o tipă “dintr-o bucată”. 

Ce mi-a plăcut mai puţin:

– mi s-a părut că s-a trecut prea repede peste anumite momente din film, cum ar fi răscumpărarea lui Baird Whitlock (interpretat de George Clooney).

– Channing Tatum a avut roluri mai bune. 🙂

Overall, cred că i-aş da nota 8 din 10. Filmul are premieră pe 19 februarie la noi, şi este ditribuit de RO IMAGE.


Spread the love!
  •   
  •   

There are 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *