5 motive ca să adopţi un câine

Spread the love!
  •   
  •   

Am scris de mai multe ori pe blog despre Bruno şi despre lucrurile pe care le-am descoperit odată cu intrarea lui în familie. Întotdeauna mi-au plăcut câinii şi am visat să am unul pe care să-l cresc, să-l îngrijesc şi să-l iubesc. Nu ştiu dacă a venit din lipsa unui frate, dar a fost una dintre dorinţele mele încă de când eram mică.

Bruno

Vineri, pe 12 februarie, cei de la UBER, în parteneriat cu Asociaţiile Red Panda şi Robi, au avut o super campanie – UberPuppies – pentru a încuraja adopţiile şi donaţiile către aceste ONG-uri, care au grijă de animalele fără stăpâni. Cum era de aşteptat, mi-a plăcut tare mult iniţiativa lor şi sper că măcar un botic a fost adoptat. <3

Iar pentru cei care nu au un motiv suficient de puternic pentru adoptarea unui căţel, iată 5 motive extrem de subiective, în urma experienţei mele cu Bruno, the Magic Dog. 

Multă, multă iubire, sinceră, “caldă”, necondiţionată şi infinită – ştiu că sună foarte siropos, dar un căţel te iubeşte la fel de mult în fiecare zi, şi-ţi arată lucrul ăsta cu fiecare ţopăială atunci când vii acasă, cu fiecare cocoloşit la picioarele tale, cu fiecare privire tristă atunci când te pregăteşti să pleci, iar el rămâne singur, şi dovezile de dragoste ar putea continua la nesfârşit.

Multă bucurie şi mai puţin stres – cred că de multe ori căţelul meu s-a dovedit a fi cel mai bun psiholog şi asta spune totul. 🙂

Adio stări de anxietate! – atunci când m-am mutat singură mi-a fost destul de greu să mă adaptez, însă prezenţa lui Bruno m-a ajutat şi mă ajută în continuare să trec peste micile atacuri de panică care mă mai „vizitează”.

Lots of fun! – ori suntem noi o familie ciudată, ori nu ne plictisim niciodată. Şi asta pentru că Bruno mai găseşte el câte ceva de făcut prin casă sau mai deprinde câte un obicei, sau mai fură câte o ceapă de la bucătărie pe care o decojeşte în pat, şi tot aşa.

Dogs make you more social! – nu că ai avea nevoie de ajutor la acest capitol, dar vrei, nu vrei, îţi faci prieteni mai uşor, eşti mai comunicativ şi întotdeauna vei găsi un subiect de conversaţie cu oamenii din tramvai sau cu vecina de la etajul 5, despre cât de strălucitoare e blana căţelului sau ce bobiţe dietetice mănâncă. You know the drill.

Acum că ai 5 motive serioase, nu doar unul, nu-i aşa că ai adopta nişte urechiuşe? Vin la pachet cu puţină responsabilitate, dar multe lucruri frumoase.


Spread the love!
  •   
  •   

There are 1 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *