Hello, world!

Spread the love!
  •   
  •   

Cocuţa

Unul dintre obiectivele pe acest an este acela de a mă plânge mai puţin, al doilea e să îmi iau o casă (aka garsonieră). Având în vedere cât de greu e al doilea, sper să nu-l facă praf pe primul. Scuzele sau motivele de a mă plânge s-au împuţinat încă de anul trecut, odată cu primirea celui mai frumos (şi original) cadou de Crăciun, de la Olivia: acest domeniu, www.catalinacoca.ro.  Acum nu mai am nicio scuză de genul “ce mă enervează tema asta!”, “care-i treaba cu statisticile?!”, “lasă, o să scriu mai des, atunci când o să-mi cumpăr domeniu”, etc., lucruri care îmi dădeau bătăi de cap pe wordress.com.

Aşadar, hello, world!

Ştiu că este al nşpe mii-lea blog într-un ocean de site-uri personale, dar este proiectul meu, şi asta îmi dă o senzaţie de “OMG!OMG!”. Mai mult, după ce lucrezi câţiva ani pentru alte platforme, atunci când îţi vezi numele în URL, îţi sare inima în sus de bucurie!

 “I’m Cocuţa. And this is my blog” a fost o alegere inspirată de tema blogului în sine, pe care am ales-o împreună cu Olivia, căreia îi şi poartă numele, by the way. “Cocuţa” a venit ca urmare a faptului că mulţi colegi din redacţie şi prieteni îmi zic aşa. Dacă nu mă înşel, Toni mi-a spus primul, atunci când am aterizat la www.casamea.ro, acum vreo 5 ani. {God, now I’m feeling old. Moving on…} Tot Toni a fost cel care m-a ajutat cu lucrurile tehnice de pe acest blog. Atât lui, cât şi Oliviei, îi mulţumesc pentru ajutor şi pentru faptul că amândoi mi-au pus în braţe o nouă provocare.  

So, have a nice stay! Mă bucur că mă vizitezi. 🙂

*erată: pentru că am avut o mică problemă la transferul conţinutului s-ar putea ca unele fotografii să lipsească de la locul lor, sau să am typos prin texte. am stat vreo 6 ore să aranjez textele, but I did my best.


Spread the love!
  •   
  •   

There are 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *