Doi ani cu
SkyLady

Spread the love!
 •   
 •   
 •   

Când au trecut doi ani, nici nu-mi dau seama. Dar ediţia cu numărul 8, pe care am adăugat-o luna aceasta colecției mele de reviste, începută undeva prin 2008, este cea mai bună dovadă pentru cât de repede trece timpul, şi câte amintiri frumoase îmi rămân de la an la an.

În cei 7 ani de presă am adunat atât de multe pagini scrise încât, dacă voi avea vreodată copii şi nepoţi, îmi va fi foarte ușor să îi “întreţin”. Chiar dacă de mai bine de 3 ani lucrez în online, nu mă pot despărţi de print. Sunt două domenii care funcţionează după legi diferite, însă pentru mine au avut întotdeauna un punct comun: pasiunea pentru scris şi poveştile. De fiecare dată când mă apucă nostalgia mă duc şi deschid cutia mea înflorată de la IKEA şi încep să răsfoiesc reviste de acum câţiva ani, şi-mi dau seama cât de mult am crescut, cât de multe lucruri s-au schimbat, în ciuda faptului că şi astăzi mă simt (şi de cele mai multe ori mă comport ca) un copil; în apărarea mea, un copil responsabil.

Ultimii doi ani i-am petrecut alături de echipa SkyLady şi Insight– cele două reviste de bord ale companiei TAROM. Şi există două lucruri tare frumoase care s-au întâmplat în tot acest timp:

Echipa – suntem cea mai eclectică (da, am lucrat 3 ani pe home&deco, de acolo mi se trage 🙂 ) gaşcă de oameni, de colegi, care meanwhile mi-au devenit prieteni. Olivia, Robert, Andra, Toni, Maria şi Adi, vă mulţumesc! <3

Prietenii – mă bucur enorm, aşa cum se bucură Bruno când ajung eu acasă, atunci când primesc de la cei dragi fotografii din avion, cu revista. They are my No. 1 Fans! And I’m theirs! 🙂

collage

Coperta de astăzi este ultima din acest an, o copertă plină de culoare într-o lună atât de gri, însă 2016 se anunţă la fel de promiţător, mai ales că avem o surpriză pentru voi. Stay tuned!

Hugs,

C.


Spread the love!
 •   
 •   
 •   

There are 2 Comments

 • Coca Elena says:

  Absolut minunat ..felicitari mami!

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *