5 cadouri "winterish" pentru bicicliste

Spread the love!
  •   
  •   

Dacă aveţi prietene bicicliste, îndeajuns de curajoase încât să pedaleze şi la 5 grade, accesoriile de mai jos le vor fi de mare ajutor. Vestea şi mai bună este că multe dintre ele se află la reduceri.

Hand Warmers accesorii pentru mânerele bicicletei, călduroase şi foarte cute, protejează mâinile de vânt şi frig. Acelaşi lucru poate fi îndeplinit cu succes şi de o pereche clasică de mănuşi.

handlebar

Poncho sau pelerinăpentru olandezi, pelerinele sunt nelipsite din garderobă, având în vedere că ei pedalează chiar şi în toiul iernii. O pelerină rezistentă la vânt şi apă va fi apreciată de orice iubitoare de două roţi, mai ales că în magazinele de la noi nu prea le-am văzut (doar unele foarte „firave”).

poncho

Umbrella holder – după cum spuneam, olandezii se gândesc la toate. Acest suport permite ataşarea unei umbrele pe ghidonul bicicletei. Un adevărat ajutor dacă ploaia te ia prin surprindere şi nu stai foarte bine la capitolul echilibru. Oricum, eu nu aş recomanda nimănui să pedaleze cu o umbrelă în mână, în traficul din Bucureşti, aşa cum am mai văzut că se întâmplă.

Bocanci – săptămână trecută am descoperit un nou atelier care face lucruri foarte mişto – iscusit.concept vestimentar. Au o super colecţie de bocanci, care ar merge perfect pe bicicletă, pe care am văzut-o weekend-ul trecut la târgul de Crăciun #Dichisar. <3

foto: iscusit.conceptvestimentar

foto: facebook/iscusit.concept vestimentar

Berete – am făcut o mică obsesie pentru ele, deşi am doar una în colecţia personală. Mi se par cute, fancy, French şi…warmish. Iar când în ecuaţie mai intră şi o bicicletă, deja mă visez într-o comedie romantică cu Jude Law. Cu siguranţă, bereta nu ar trebui să înlocuiască casca de bicicletă,  însă cea din urmă nu cred că ţine foarte mult de cald, iar dacă distanţa este scurtă, putem face o excepţie. 🙂

foto: www.melimelo.ro

foto: www.melimeloparis.ro

Cam astea ar fi alegerile mele pentru acum. Între timp, încerc să-mi fac curaj să cobor şi să urc bicicleta de la/până la etajul 6, cu 5 kg de haine pe mine, pentru a face măcar o plimbare în luna decembrie. But, it hurts. It really hurts.

Hugs,


Spread the love!
  •   
  •   

There are 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *