Noua mea garderobă de iarnă de la Hervis

Spread the love!
  •   
  •   

După o perioadă în care scrisul a stat departe de mine, din simplul motiv că inspiraţia mea a fost reprimată de mai multe evenimente nedorite, astăzi m-am decis că este timpul să mă bucur din nou de micile (şi marile) bucurii pe care fiecare zi mi le oferă. Astfel că m-am înscris la concursul “Hervis – Kitul de ski ideal intr-un articol pe blog” în urma căruia pot câştiga kitul de ski ideal.

Relaţia mea cu pârtia este la fel de zbuciumată precum şedinţele de brainstorming. Începe printr-o cunoaştere paşnică a locului, admirând împrejurimile (copacii acoperiţi de zăpadă, panta aparent lină, şi subliniez “aparent”, oamenii fericiţi care alunecă agale pe plăcile lor de snowboard sau pe skiuri, şi entuziasmul meu, mai ceva ca al unui copil mic la deschiderea cadourilor de Crăciun), urmată de o încurajare venită din partea prietenilor mei mult mai experimentaţi: “Haide, Cătă, nu e aşa greu! Oricum, suntem şi noi aici, nu are ce să ţi se întâmple.”; apoi, rămânem doar noi două; eu şi pârtia, încercând să demonstrăm care dintre noi e cea mai tare, apelând de cele mai multe ori la obstacole menite să mă pună în dificultate, iar eu la onomatopee care să îi salveze pe cei aflaţi în calea mea.

Până acum am pierdut multe bătălii, însă nu şi războiul. În ciuda faptului că de fiecare dată m-am ales cu vânătăi şi febră musculară, sunt o fire ambiţioasă şi, cu fiecare ocazie pe care o am, continui să mă urc pe skiuri, în speranţa că la un moment dat voi învinge. Din nefericire, echipamentul meu nu poate spune acelaşi lucru. De fiecare dată trebuie să îmi găsesc alt “partener” pe pârtie care să mă protejeze. De aceea, kitul de ski de la Hervis trebuie să facă parte din garderoba mea de iarnă. 🙂

Pentru că este ideal, pot visa la orice echipament, atâta timp cât mă încadrez în 1300 lei. Prin urmare, iată alegerile mele:

  • Pantaloni de ski pentru femeiFundango Powder ( 399.99 lei) – pentru că sunt impermeabili mă vor ajuta să fac faţă cu brio căzăturilor; în plus, îmi place culoarea şi faptul că au buzunare. Fashionista din mine va fi fericită chiar şi pe pârtie. 🙂

 

Fundango-Powder-1886302-00-71553

  • Jachetă de ski pentru femeiBenger Gemma (369.99 lei) – este o jachetă foarte accesorizată (buzunare laterale şi interioare, buzunar pentru ski-pass, glugă fixă impermeabilă), cu un imprimeu discret. O pot purta chiar şi atunci când nu sunt pe skiuri.

Benger-Gemma-1890881-00-68674

  • Cască ski adulţiCygnus  (269.99 lei) – accesoriile pe pârtie au un rol foarte important, acela de protecţie. Aşadar, casca şi ochelarii sunt elemente obligatorii. Dacă pentru bicicletă am o cască roşie cu buline albe, pentru ski am ales una albă cu detalii roz.

Cygnus-HS-Uni-Da.-1903296-00-66568

Acum tot ce-mi rămâne de făcut este să fac rezervare pentru vacanţa la munte şi să aştept veştile bune. 🙂

Puteţi să vă alegeţi şi voi echipamentul preferat de pe www.hervis-sport.ro/store/


Spread the love!
  •   
  •   

There are 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *