5 accesorii cool pentru biciclete

Spread the love!
  •   
  •   

După ce că am nșpe mii de accesorii pentru mine, de când am bicicletă, numărul lor a fost mărit semnificativ de alte „mărunțișuri”. Dacă nu aș fi o persoană organizată, nu știu unde mi-ar încăpea atâtea lucruri, în cei 29 mp în care locuiesc. Doar că atunci când văd atâtea accesorii cool pentru biciclete, nu mă pot abține. Cred că aici funcționează același principiu ca în cazul bărbaților și mașina lor „iubită”. Anyway, când mă voi așeza la casa mea, cu siguranță bicicleta va avea un dressing doar pentru ea. 🙂

Să vă arat peste ce minunății am dat săptămâna asta:

1. Velo Sock – dacă este la fel de eficientă pe cât de bine arată, o voi trece pe lista mea de dorințe. Costă 69$, este realizată din poliester și spandex, și vine într-o varietate de culori și imprimeuri. Având în vedere că bicicleta stă în cameră cu mine, Velo Sock ar fi bine-venită.

velo sock

www.coolthings.com

2. BandBox Bike Helmet  – dacă până acum eram îndrăgostită de căștile Melon, acum am o nouă feblețe. Trebuie să recunoaștem, atunci când vrei să te îmbraci business-casual și îți pui o cască de bicicletă sport, rezultatul e cam ca nuca în perete. În schimb, pentru doar 60$ poți avea un accesoriu cool care să îți completeze ținuta. Niște americani au transformat accesoriile precum pălării și șepci în căști de bicicletă. Așadar, ești în siguranță și, în același timp, stylish.

Bandbox Bike Helmet

foto credit: www.coolthings.com

3. Carrera Foldable Helmet – tot la capitolul siguranță avem și căștile care se împachetează (nu am găsit altă traducere mai bună). Deși nu arată cât o cutie de chibrituri, atunci când nu este folosită, casca este mult mai mică ca volum și, prin urmare, poate fi tranportată mult mai ușor. Cu un design minimalist și  diferite opțiuni de culori, prețul unui astfel de accesoriu începe de la 90$.

foto credit: http://www.carreraworld.com/

foto credit: http://www.carreraworld.com/

4. Bike Shelf  știu că există mai multe suporturi de acest gen, pentru bicicletă, însă această „poliță” mi se pare că, spre deosebire de cele din metal, se integrează mai bine într-o locuință, din punct de vedere al design-ului. Actually, este un produs 2în1: suport pentru biclă și raft pentru cărți. Pretty cool. 🙂

foto credit: www.coolthings.com

foto credit: www.coolthings.com

5. Revolights – deși nu merg foarte des noaptea cu bicicleta, mereu am probleme cu vizibilitatea. Fie pe stradă nu sunt suficiente felinare/lumini, fie farul meu nu face față. Revolights, pe lângă faptul că mi se pare un accesoriu cool, îți oferă vizibilitate 360 de grade, este rezistent la apă și se montează ușor. Toate detaliile le găsiți pe site-ul lor de prezentare.

www.revolights.com

www.revolights.com


Spread the love!
  •   
  •   

There are 2 Comments

  • aurasmihai says:

    La punctul 5 poti sa pui si Volvo Life Paint, cam acelasi principiu 🙂 http://www.gizmag.com/volvo-life-paint/36777/

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *