Lucruri mai puţin plăcute din trafic

Spread the love!
 •   
 •   

Usor, usor, incep sa ma deranjeze alte lucruri in trafic, mai mult decat lipsa unei infrastructuri decente pentru biciclisti. Nu ca nu m-ar fi deranjat si pana in prezent, dar cand trebuie sa suport zilnic actele de prostie (ca sa nu zic hartuire), venite din partea unor participanti “inteligenti”, aflati in spatele volanului, imi dau seama de ce alte tari sunt cu 100 de ani inaintea noastra.

Asadar, dragi soferi, atunci cand ma vedeti sau cand vedeti orice alta biciclista:

1. Nu mai fluierati dupa mine, pentru ca nu o sa ma obosesc sa intorc capul.

2. Nu va mai uitati insistent de parca as fi goala. Faptul ca merg pe bicicleta nu presupune purtarea unui costum de scafandru.

3. Nu mai deschideti geamul la semafor ca sa imi spuneti “Scufita Rosie” si sa imi faceti poze. Pot sa port si pene pe bicicleta. Nu e problema voastra.

4. Nu mai claxonati de parca as purta aparat auditiv. Indiferent de intentia avuta, nu am reflexe foarte bune si nici nu imi mai doresc un picior in ghips ca anul trecut.

Pe langa toate cele de mai sus ar mai fi invitatiile si “complimentele” de tot felul, intr-un limbaj atat de licentios, incat nu are rost sa apara aici, pe blog. Cu asa evenimente in trafic, sa-ti tot vina sa pedalezi, nu? :

Voi ce intamplari/exemple neplacute aveti?


Spread the love!
 •   
 •   

There are 2 Comments

 • elena says:

  Cata, as putea spune ca nici pe jos, utilizand politicos trotuarul, nu se schimba prea mult atitudinea. Imi doresc ca, în timp, acest comportament dubios sa fie înlocuit cu unul respectuos.

  Pedalează în continuare 😉

  • Da, cunosc. Dar pe bicicleta e si mai si. Si da, nu ma las eu asa usor, doar ca ma obosesc la un moment dat fazele astea.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *