Cycling Diva @SkirtBike

Spread the love!
 •   
 •   

Anul acesta se fac trei ani de cand am participat la prima editie SkirtBike si de atunci nu am ratat niciuna. Intre timp s-au schimbat atat de multe, insa in 2012 locuiam cu trei prieteni foarte buni, lucram la Casamea.ro si, printre altele, imi doream o bicicleta clasica, cu cos. As fi putut sa strang bani sa mi cumpar una, insa intamplarea a facut sa intru intr-un top cu cele mai dragute bicicliste care pedalasera la eveniment pe o bicla inchiriata si care puteau castiga una daca primeau cele mai multe voturi in cadrul unui concurs. Echipa SkirtBike La cat lobby am facut timp de o saptamana pentru a castiga concursul, as fi putut cu siguranta sa fac parte anul trecut din campania lui Iohannis. 🙂 Familia, prietenii si colegii din redactie m-au ajutat super mult sa adun cele aproape 1000 de voturi, insa au fost si multe persoane pe care nu le-am cunoscut, dar care m-au sustinut, cel mai probabil friends of friends of friends si tot asa.

Pasiunea pentru biciclete a venit imediat dupa ce am castigat concursul si m-am ales cu o bicicleta turcoaz asa cum mi-am dorit-o. Practic, am descoperit cate beneficii ai daca folosesti bicicleta ca mijloc de transport. M-am indragostit de SkirtBike si de tot ceea ce inseamna „proud to ride like a girl”. Si nu numai eu. In toti acesti ani am vazut un numar tot mai mare de bicicliste (si biciclisti) pe strazile Bucurestiului, de evenimente dedicate bicicletei, de afaceri care s-au deschis avand la baza servicii si produse pentru „doua roti”, de comunitati care se intalnesc periodic sa discute despre problemele cu care se confrunta in trafic, etc. Si, asa cum se intampla cand crezi cu tarie in ceva, cand descoperi noi pasiuni, vrei sa faci din ce in ce mai multe lucruri – sau cel putin asa ma „manifest” eu.

Prin urmare, propunerea pe care am primit-o de la Andreea, de a face parte din echipa SkirtBike, mi-a venit ca o manusa, vorba aia. 🙂 Ma simt onorata sa comunic alaturi de fete – Andreea, Oana si Simona – despre avantajele bicicletei ca mijloc de transport alternativ, despre incurajarea femeilor sa foloseasca bicicleta fara a renunta la stilul propriu de vestimentatie si despre beneficiile unui oras mai putin poluat si aglomerat, in ideea in care o infrastructura decenta ne-ar fi de mare ajutor. Siiiii, desigur, sa nu uitam de evenimentul nostru anual SkirtBike, unde voi face parte din echipa de organizare.

Asadar, de acum incolo ma veti gasi (si) pe blogul SkirtBike, iar de scris imi puteti scrie la adresa catalina@skirtbike.ro.

Spor la pedalat! 😉


Spread the love!
 •   
 •   

There are 5 Comments

 • Andreea says:

  Cu siguranta vom face echipa buna! Am anuntat venirea ta la SkirtBike la fel cuma anunta marile agentii schimbarea unui manager partner sau art director. Ca de fapt asta e, un lucru mare pentru noi 🙂

 • Rokoll@ says:

  Nu stiam de existența de existența unei astfel de comunitati. Acum 2 ani mi-am cumpărat prima mea bicicleta si toata vara am mers aproape in fiecare seara pe faleza. Imi ador bicicleta si iubesc mersul pe bicicleta. In vara anului trecut am suspinat rau ca nu am putut sa merg pe bicicleta pentru ca eram însărcinată dar sper sa ma pot plimba de acum.

  Ma voi interesa despre proiectul descris pentru ca mi-ar place sa particip.
  http://www.rokolla.blogspot.ro

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *