#PopUpTalks: digital & fun

Spread the love!
  •   
  •   

Astazi, vreau sa va fac cunostinta cu Dorian si Catalin. Lasand la o parte faptul ca buna-dispozitia lui Dorian este contagioasa (rade cu gura pana la urechi, exact ca mine), iar Catalin ar putea concura cu Seinfeld la capitolul umor si ironie, baietii astia doi sunt chiar ceea ce acum toata lumea numeste #barbatimisto. Sunt vorbareti, prietenosi, optimisti, ambitiosi, creativi (Dorian), respectiv, analitici (Catalin) , dar, mai ales, au o minte care merge brici.

popuptalks

Mai mult, din pasiunea lor pentru online si comunicare, a iesit ceva foarte cool: #PopUpTalks, o serie de intalniri relaxante – fara ppt –uri si caiet de notite – despre email marketing, blogging, retele de socializare, si cam orice subiect din sfera digitalului. Partea cea mai misto este ca – pe langa know-how-ul pe care il vei deprinde – se nasc tot felul de discutii despre situatii reale, mai mult sau mai putin dificile, pe alocuri chiar amuzante, dar din care poti invata o multime de lucruri.

Aaaa, si am mentionat ca in tot acest timp poti sa mananci un risotto bun cu somon si sa bei o ciocolata calda si cremoasa? Asta pentru ca #PopUpTalks se desfasoara intr-un local cu aer retro, care chiar asa se numeste: Lokal.

popuptalks

Prima intalnire #PopUpTalks 🙂

Ideea de baza e simpla – imagineaza-ti o seara cu prietenii tai la sfarsitul careia vei sti cum sa trimiti un Newsletter de la A la Z sau cum sa faci fata unei crize de PR. Baietii – Dorian & Catalin – sunt pusi pe treaba si te asteapta si pe tine. Iti recomand cu drag sa faci cunostinta cu ei. 🙂

Urmatoarea intalnire: 20 noiembrie 2014. Mai multe detalii, aici.

Hugs,

C.


Spread the love!
  •   
  •   

There are 1 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *