Ma intrec „cot la cot” cu baietii

Spread the love!
  •   
  •   

Cand? Cum? Unde? Mai mereu as putea spune. 🙂 Dar, de data aceasta, lucrurile devin si mai serioase pentru ca m-am hotarat sa ma inscriu la primul meu pentathlon si sa (imi) demonstrez ca sunt o biciclista care nu doar se imbraca frumos si zambeste cu gura pana la urechi, ci si competitiva si rezistenta.

Cadrul perfect pentru desfasurarea competitiei nu poate fi altul decat cel mai mare eveniment dedicat biciclistilor urbani, si anume BikeFest 2014. Ma aflu deja la a 3-a participare la BikeFest si pot sa va spun ca, in cele doua zile– 13 si 14 septembrie 2014 –, veti avea parte de o multime de activitati, mai „cuminti” sau mai „indraznete”. Insa, indiferent ca va veti inscrie la competitii sau veti face doar o plimbare cu bicicleta pana in Parcul Izvor, weekend-ul se anunta unul plin de energie, adrenalina, distractie si, speram noi, cu soare.

Programul intreg il gasiti pe site-ul BikeFest Romania, iar inscrierile pentru Pentathlon se fac direct aici. Anul acesta, competitia are 5 probe noi, printre care ocolirea gropilor din peisajul traficului bucurestean (sunt deja antrenata la acest capitol), urcarea scarilor cu bicicleta in spate (nici aici nu as putea spune ca am probleme, dat fiind faptul ca stau la etajul 3 si bicicleta mea nu incape in lift) sau slalom prin traficul supraaglomerat din capitala.

Nu stiu exact cum o sa ma atrenez pentru aceasta competitie, dar stiu sigur ca particip, no matter what. 🙂 Alte activitati pe care nu le voi rata la BikeFest sunt Femeia pe bicicleta, concertele si spectacolele de stand-up, dar si zona de Picnic Urban.

Ne vedem in septembrie in Parcul Izvor!

*BikeFest este un eveniment organizat de Asociatia Green Revolution


Spread the love!
  •   
  •   

There are 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *