Accesorii pentru biciclete clasice (2)

Spread the love!
  •   
  •   

Anul trecut mi-am facut un wishlist cu accesoriile pe care mi le doream pentru bicicleta mea. Intre timp, am reusit sa-mi cumpar unele, pe altele chiar le-am schimbat, insa,  pana saptamana trecuta, nu aveam husa pentru cos, dar mai ales pentru sa, care sa se potriveasca cu personalitatea bicicletei mele (si a mea).

wishful minds (1)

Avand in vedere ca sunt putin obsedata de detalii, cum as fi putut sa-mi cumpar o husa din silicon de la Decathlon? No way! 🙂 Nu ar fi dat bine cu design-ul clasic al bicicletei; asadar, am tot cautat, si am cautat, pana cand, intr-o zi, prietena mea Ioana s-a apucat de treaba. Impreuna cu Alexandra, a creat Wishful Minds, un mic atelier care confectioneaza huse pentru cos si sa, din material textil, pentru a veni in ajutorul fetelor care isi doresc o bicicleta echipata de la A la Z.

wishful minds (3)

 

Este de la sine inteles ca acum am o mare problema in a alege doar un singur set, si asta pentru ca modelele sunt atat de dragute incat le-as lua pe toate acasa. Din fericire, am primit cadou un set cu imprimeuri „de ziar” – care mi se potriveste de minune – si m-am calmat pentru moment. 🙂 Husele sunt foarte bine realizate, din materiale de calitate, si le puteti comanda printr-un mesaj pe pagina lor de Facebook.

wishful minds (2)

Hugs,

C.


Spread the love!
  •   
  •   

There are 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *