2% din populatia lumii dispare in aceeasi zi

Spread the love!
  •   
  •   

Nu-mi explic de ce, dar “febra” serialelor nu m-a prins. Poate pentru ca imi place mai mult sa merg la cinema, poate pentru ca ma culc, de cele mai multe ori, odata cu gainile si, in timpul zilei nu am cand sa ma uit, sau pentru ca nu am cu cine sa comentez actiunea/personajele :D. Anyway, ma uit din cand in cand la House, Grey’s Anatomy sau Private Practice (toate cu medici, stiu).

Kevin arrives on foot and has a discussion with Mayor Lucy

Un pic de tot parca imi pare rau ca nu am aceasta pasiune, in special atunci cand News Feed-ul meu e plin de comentarii la aparitia unui nou episod din Game of Thrones si vad cum cei din lista mea stau cu sufletul la gura sa afle daca moare sau nu/ se casatoreste sau nu, nu stiu ce personaj.

Dar, ceea ce stiu este ca HBO are o multime de seriale si filme super bune, cum ar fi si cel pe care l-am vazut in seara asta, The Leftovers/Cei Ramasi. Intr-un spatiu super dragut – Impact HUB -, cu un pahar de vin rose si doua prietene, am vizionat primul episod din cel mai recent serial care va avea premiera pe 30 iunie 2014 la HBO.

Ca orice inceput de serial, nu intelegi foarte multe din primul episod, insa asta este scopul, sa te faca sa il astepti cu nerabdare pe urmatorul si incet, incet sa devii “dependent”. Eu una am plecat putin bulversata dupa vizionare si, in drum spre casa, m-am gandit non-stop la actiunea din film, fiindu-mi foarte greu sa ma desprind de drama personajelor – asta in timp ce ma aflam deja la cumparaturi in Carrefour. 🙂

Nu vreau sa va stric surpriza dar, pentru ca am aruncat un ochi pe sinopsis, pot sa va spun ca actiunea serialului se desfasoara in jurul dramei unui mic orasel, asta dupa ce 140 de milioane de oamenii au disparut, in mod inexplicabil, in aceeasi zi.

* Incepand cu 30 iunie, in fiecare luni, de la ora 22:00, HBO va difuza in premiera unul dintre cele 10 episoade ale serialului The Leftovers/Cei ramasi. Producția va fi disponibila si pe HBO GO, iar primul episod va putea fi urmarit fara abonament din ziua premierei.


Spread the love!
  •   
  •   

There are 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *