Cinci zile pe doua roti

Spread the love!
  •   
  •   

Acum, cu doua biciclete in casa, marea mea problema e unde le „parchez”. Noroc ca holul de la intrare e destul de spatios, altfel ajungeam sa dorm cu una dintre ele in pat. 🙂 Also, sper ca Bruno nu are nimic de comentat in acest sens, caci acolo este si „teritoriul” lui.

I'Velo

In rest, mi-am propus ca saptamana aceasta, no matter what, sa merg cu bicicleta zilnic la birou, in oras, la cursuri, la intalniri si oriunde o sa mai am drum. In general, merg cu bicicleta la birou, insa, recunosc, mai am momente cand imi e lene sa o cobor pe scari de la etajul trei. Acum ca primavara a sosit, e timpul sa ma pun serios pe „biciclit”. Numai cand ma gandesc ca nu mai trebuie sa stau inghesuita in 104, si imi vine sa sar in sus de bucurie. 🙂

Mai mult, m-am hotarat si sa documentez putin intregul experiment, daca pot sa ii zic asa, iar dupa o saptamana voi reveni cu cele mai importante concluzii: dificultati depistate in traficul din Bucuresti si utilitatea bicicletei ( nu doar in scop recreativ).

Vestea si mai buna e ca timp de cinci zile voi avea o super bicicleta de la I’Velo. Deja am botezat-o Mike, este galbena, adica colorata cum imi place mie, are cos (fara cos sunt pierduta in spatiu), o şa foarte confortabila si este nou-nouta deoarece flota de biciclete pentru anul 2014 doar ce a sosit in centrele de inchiriere.

La sfarsitul saptamanii, mai exact sambata, 29 martie, vom avea chiar si un eveniment de inaugurare a centrelor I’Velo cu un traseu pentru biciclistii de pretutindeni. Mai multe detalii gasiti aici.

Asadar, sper sa ma vad cu cat mai multi biciclisti la evenimentul I’Velo.

Keep calm & ride a bike,

C.


Spread the love!
  •   
  •   

There are 2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *