Doamnelor si domnilor, bine ati venit la bordul aeronavei TAROM!”

Spread the love!
 •   
 •   

Subiectul articolului de azi este oarecum retrospectiv. Acum 9 luni, mai exact in vara anului 2013, am inceput sa lucrez, impreuna cu Olivia, pe atunci Redactor-Sef al site-ului www.casamea.ro, la un proiect care s-a dovedit a fi cel mai amplu din cariera mea de pana acum.

SkyLady - Primavara 2014

SkyLady – Primavara 2014

Atunci am primit provocarea de a realiza un concept editorial si grafic cu totul nou pentru doua dintre revistele Agentiei Corporate Media Publishing, mai exact revistele de bord ale companiei aeriene TAROM, publicatii care se regaseau deja in portofoliul CMP, insa aveau nevoie de un „refresh”.

Atunci cand am zis „Da” nu mi-am imaginat ca o sa vina ziua aceasta vreodata, desi sunt o fire optimista, insa mi se parea aproape imposibil sa castigam, tinand cont ca nu eram singuri in competitie, iar “adversarii” erau pe masura. Am spus „sa castigam” pentru ca echipei noastre – a mea si a Oliviei- ni s-a alaturat Toni, cel mai tanar grafic designer cu care am lucrat, un tip cu o ambitie pe care eu nu cred ca am avut-o la varsta lui (20 de ani adica ).

Am format cea mai atipica echipa, insa cred ca asta a fost „cheia” succesului nostru, fiecare a venit cu ce a avut el mai (ne)bun, am pus cap la cap [asta dupa zeci de ore de stat in fata calculatorului, nopti albe la birou, multa pizza & floricele (arse de mine cateodata) si „Blurred Lines” pe repeat] si astazi avem doua reviste rebranduite si un client multumit :). Cu Olivia si Toni am lucrat cel mai mult, insa fara contributia celorlalti colegi, Maria, Diana, Andra, Edi, Adi si Robert, nu as fi tinut azi in mana cea mai frumoasa coperta cu Catherine Deneuve.

Sunt foarte multe de spus, insa as avea nevoie de un roman intreg ca sa povestesc ceea ce s-a intamplat in mai bine de jumatate de an de la demararea proiectului si pana la aparitia celor doua reviste complet schimbate, atat din punct de vedere editorial, cat si grafic.

Prin urmare, sunt mandra sa va prezint revista SkyLady care, metaforic vorbind, reprezinta „transpunerea in realitate a unei femei independente, puternice, o femeie dornica sa calatoreasca, sa cunoasca si sa invete din fiecare experienta traita.”

Unde mai pui ca ne vom „vedea” zilnic la bordul aeronavelor TAROM?! 😉

Spor la citit si zbor placut!

Cu drag,

Catalina Coca

Redactor-Sef SkyLady 


Spread the love!
 •   
 •   

There are 6 Comments

 • Andreea says:

  Dragă Sky Lady, dragă Cătălina…în curând călătoresc cu Tarom și abia aștept să te citesc 🙂

  Să ne revedem cu bine!

 • Laura says:

  Aha…si dl. Adamescu ce contribute a avut la castigarea acestui cont? 😛

  • Buna Laura, nu stiu la ce fel de contributie te referi, insa tot ce pot sa iti spun este ca am muncit zile si nopti pentru acest proiect, prin urmare ma bucur ca munca mea si a colegilor mei a fost apreciata 🙂

   • Laura says:

    e acum stai linistita ca si ceilalti “adversari” cum ii numesti, au muncit zile si nopti. Dar unii au si alte atuuri in afara de munca, cum ar fi “contributia” despre care vorbeam 🙂

 • Desigur, nu zic ca ceilalti nu au muncit la fel de mult; personal, nu imi cunosc adversarii”, insa nu pot sa comentez despre acea “contributie” de care spui tu, deoarece nu stiu cat de mult a existat sau nu. Eu mi-am facut datoria si punct 🙂

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *