Getting pretty is not that easy

Spread the love!
  •   
  •   

“Aaa, tu iesi oricum bine in poze!”, “Esti atat de fotogenica”!”, cam asta aud cand vine vorba de poze, fie de la prieteni, fie de la necunoscuti, insa getting pretty is not that easy! Recunosc ca imi plac pozele si asta pentru ca sunt singurele amintiri „fizice” cu care ramai, insa imi plac pozele in care sunt inconjurata de oameni (sau fiinte, a se intelege Bruno) dragi mie si nu cele in care trebuie sa pozez singura. Si aici cred ca se vede si diferenta. Imi este foarte greu sa fiu naturala si sa nu ies ca in poza din buletin, ma abtin cu greu sa nu rad cu gura pana la urechi sau sa nu ma prostesc.

Sky Lady (1)

Unde mai pui ca nu am rabdare sa stau la par si make-up, in ciudat aparentelor cum ca mie mi-ar placea sa stau :). Chiar tin sa ii multumesc Loredanei pentru rabdarea pe care a avut-o cu mine – am fost mai ceva decat un copil de 7 ani caruia i s-a furat jucaria – precum si Oliviei care m-a tinut de vorba 3 ore cat a durat „infrumusetarea”. Olivia a fost si ea model, dar mult mai „cuminte” decat persoana de fata.

Singurele lucruri care imi plac la sedintele foto sunt momentele in care ne prostim in poze si atunci cand ne facem „incalzirea” cu muzica, asta daca fotograful e indeajuns de dragut si stie cum sa te „ia” :). Cu Seb am mai „lucrat”, in sensul ca, acum un an de zile, am organizat o mica sedinta in parc cu Ariel. Mi-a placut atat de mult ce a iesit, incat atunci cand mi-am dat seama ca am nevoie de ceva asemanator pentru un nou proiect (inca secret 😛 ) l-am sunat sa ma ajute, si voila! A durat o zi intreaga, dar cred ca vom ramane cu niste amintiri foarte frumoase, mai ales cele de pus in rama. Nu as putea sa uit de minunata rochie pe care Isabelle de la La Chatterie mi-a imprumutat-o pentru pictorial. Literally, este cea mai “regala” rochie pe care am avut-o vreodata pe mine, un model amplu, putin retro (in mintea mea cel putin), foarte comoda si, dupa cum imi place mie, colorata.

Din experienta mea cu sedintele foto (primul meu job a fost in calitate de Fashion Editor pentru Business Woman Magazine unde lunar aveam de realizat cate un pictorial) locatia este foarte importanta, atat din punctul de vedere al fotografului (lumini, spatiu, etc.), cat si ca decor/fundal pentru imagine in sine. Din toate punctele de vedere, Casara este perfect, un showroom de mobila si accesorii localizat pe Calea Dorobantilor nr. 159. Ii multumesc Madalinei pentru faptul ca ne-a primit si ne-a lasat sa ne desfasuram in voie, adica vreo 8 ore, si ma bucur ca am revazut-o cu aceasta ocazie.

Per total, o sambata frumoasa, creativa si…fotogenica? 🙂

p.s. de abia astept sa va povestesc si despre noul proiect, cam peste o luna asa. Si, pana la pozele oficiale, iata o “mostra” b&w 😛

Hugs,

C.


Spread the love!
  •   
  •   

There are 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *