Din redactie, in agentie

Spread the love!
 •   
 •   
 •   

Astazi a fost una dintre acele zile in care am ras atat de mult cu colegii, mai bine zis colegele, la birou, incat, ma gandeam (pe drum spre casa) cat de mult conteaza sa lucrezi in jurul tau cu oameni frumosi, cu simtul umorului, altruisti,  „pe aceeasi lungime de unda”cu tine, dar in acelasi timp diferiti. Apoi, seara a continuat cu o intalnire cu fosti colegi care m-a bucurat la fel de mult, si asta pentru ca, de fiecare data cand ma intalesc cu ei, imi reintru in rolul de „Cocuta” si, chiar daca nu mai lucram impreuna, simt ca inca fac parte din echipa lor.

Tot astazi m-a sunat o prietena, Raluca, in legatura cu o colaborare si, dupa ce am discutat „chestiile” profesinale, am trecut la „Si, cum e in agentie? Te-ai obisnuit?” . Nu stiu cum este in alte agentii, doar din auzite, dar la Spada nu ai cum sa nu te obisnuiesti sau sa nu iti placa, asta daca iti doresti, evident, o cariera in Social Media, digital sau online. Ori sunt eu o persoana foarte flexibila si „adaptarea” face parte din felul meu de a fi, ori am avut noroc sa lucrez de fiecare data in medii creative, open-minded, inconjurata de oameni de la care am avut ce invata si lucrand la proiecte de care sa fiu mandra la finalul zilei.

Ca si in redactie, in agentie, imi place ceea ce fac si ma simt more than lucky din punctul asta de vedere. Coordonez, organizez, implementez, vorbesc cu o multime de oameni, aflu lucruri noi si, din cand in cand, ma intorc la penita pentru blogul nostru. Nu zic ca nu exista si momente stresante, doar ca procentul lor este mult prea mic in comparatie cu faptul ca am jobul pe care mi l-am dorit.

All in all, postarea asta face parte din proiectul meu #100happydays pe care fostii mei colegi din redactie l-au inceput acum cateva saptamani, o initiativa care te ajuta intr-un fel sa realizezi ca zilnic avem parte de bucurii, mai mici sau mai mari, pe care dintr-un motiv sau altul le ignoram.

Cu drag,

C.


Spread the love!
 •   
 •   
 •   

There are 2 Comments

 • Andreea says:

  Ma bucur mult Cata ca esti asa happy. M-ai inspirat cu 100 happy days, nu stiam de proiect, m-am inscris si eu acum 🙂

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *