Iarna montam, (prima)vara ne plimbam

Spread the love!
  •   
  •   

Pe langa faptul ca nu imi place iarna din cauza ca nu ma impac bine cu frigul, trebuie sa port 10 straturi de haine si ziua este mult mai scurta, trebuie sa imi trimit si bicicleta “la culcare” pentru cateva luni bune.

motiv benzina

Momentan mai ma pot bucura de cateva zile cu soare si pot colinda strazile cu Ariel, desi uitandu-ma la prognoza meteo, lucrurile sunt mai “reci” decat ma asteptam. Nu stiu exact cum ii voi substitui lipsa – probabil imi voi face o lista cu accesoriile pe care doresc sa i le cumpar la anul – insa, pentru cei care si-au descoperit pasiunea pentru pedalat si nu au o bicicleta proprie, vin cu vesti bune.

Saptamana trecuta am aflat de proiectul “Bicicleta pe timp de iarna” lansat de Cityclete, unul dintre atelierele mele preferate. In ce consta acest proiect? Ei bine, Razvan (“biciclist de placere @Cityclete”) mi-a explicat cum programul isi propune, pe de o parte, sa aduca o solutie pentru cei care nu isi permit sa cumpere o bicicleta custom-made, platita integral si, pe de alta parte, sa creasca interesul biciclistilor pentru designul de bicicleta, in general. Personal mi se pare o idee foarte buna, deoarece acum un an nici eu nu mi-as fi permis sa imi cumpar una nou-nouta, daca nu as fi castigat-o pe Ariel in urma unei competitii.

Cum se desfasoara mai exact “Bicicleta pe timp de iarna”? Incepand cu data de 1 noiembrie, pana undeva in martie anul viitor, cei care isi doresc o bicicleta pot incepe asamblarea ei pe bucati, cumparand lunar diferite componente. Un  fel de sistem in rate, doar ca tu ai o libertate mult mai mare, cel putin in ceea ce priveste alegerea pieselor sau a culorilor. Mai mult, daca te pasioneaza si lucrurile tehnice, poti merge personal la atelierul Cityclete din strada Madrid si poti participa la montarea viitoarei tale biciclete.

Pretty cool, isn’t it? 🙂


Spread the love!
  •   
  •   

There are 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *