Sedinta foto in culorile toamnei

Spread the love!
  •   
  •   

Acum doua saptamani am avut parte de o surpriza frumoasa pe facebook, si anume: am fost anuntata printr-un mesaj privat ca sunt castigatoarea unei sedinte foto in urma unui “like” care s-a dovedit a fi cel de-al 100-lea pe pagina de fani a unui tanar fotograf. Pagina in cauza se numeste Moiseb design si “posesorul”ei este Sebastian Moise.

Ariel 2

Pe  Sebastian il stiu de foarte mult timp, inca de cand aveam cont pe reteaua hi5, nici el nu cred ca stie acest lucru, dar o sa afle acum :). Nu ne-am intalnit niciodata, dar i-am urmarit fotografiile tot timpul pentru ca sunt de-a dreptul speciale. In plus, faptul ca amandoi lucram in domenii adiacente a contribuit, mai mult sau mai putin, la acest lucru.

Prin urmare, am fost foarte fericita cand am stabilit atat de repede ziua si locatia sedintei noastre. Mai fericita am fost si pentru faptul ca am putut sa o aduc pe Ariel cu mine. Duminica trecuta a fost perfecta: soare, temperatura acceptabila, trafic lejer, nimic nu m-a impiedicat sa vin pe bicicleta pana in parcul Herastrau unde stabilisem cu Sebastian sa realizam fotografiile.

Ariel 3

Mai mult, culorile pe care toamna ni le pune la dispozitie sunt extraordinare. Nuantele de galben, maro si rosu ne-au oferit un cadru minunat pentru ceea ce noi aveam nevoie.

Cum era de asteptat, am avut emotii, inainte de a incepe sesiunea de fotografii, dar ele au disparut relativ repede, deoarece am comunicat foarte bine cu Sebastian, sedinta fiind, per total, una relaxanta si vesela.

Ariel 1

Rezultatul il puteti admira in galeria foto de mai sus.


Spread the love!
  •   
  •   

There are 1 Comments

  • wish2go says:

    tare frumoase pozele!

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *