8 modele de
sonerii pentru bicicletă

Spread the love!
  •   
  •   
  •   

Din seria „Ce cadouri și-ar dori o biciclistă?”, am pregătit pentru astăzi 8 modele de sonerii pe care le-am strâns în urma unei scurte cercetări prin magazinele online de la noi.Soneriile, pe lângă funcționalitatea pe care o au, mai adaugă și un strop de culoare/”drăguțenie” (ăsta-i un cuvânt inventat de mine) bicicletei, așadar sunt o idee bună de cadou, mai ales când ai la dispoziție atâtea modele.

  1. Preferatele mele sunt cele de la Cruf, și asta pentru că sunt cele mai atent lucrate și originale sonerii pe care le-am văzut. Recent au lansat și o colecție cu motive tradiționale, și pot personaliza cam orice îți trece prin cap. Preț: 65 lei.

cruf

2. Soneriile supra-dimensionate sunt pe locul 2 in topul meu. Am avut si eu una verde Electra, “zdravănă”, care speria orice inamic. Mai multe modele colorate sau înflorate găsiți pe www.coolbiketeam.ro (preț: aprox. 30 lei) și pe www.biciclop.eu (preț: 45 lei).

2

3. Cei de la www.dimisport.ro au niște modele interesante de claxon-lumină „2 în 1”. Au o formă minimalistă și costă 79 lei.

4

4. Sonerie “I love my bike” sau sonerie XXL așa cum scrie pe site. Costă 70 lei și, conform specificațiilor, are un sunet cristalin. O găsiți pe www.bikexcs.ro.

5

5. Sonerii mecanice pe care eu le-am botezat “Minions” (pentru că mi se par că seamănă cu simpaticele personaje de film). Prețul lor este de doar 15 lei și vin într-o mulțime de culori. Mai multe detalii aici.

minions

6. Soneria “ceainic” sau “ceașcă de cafea” poate fi un cadou simpatic pentru biciclistele pasionate de aceste băuturi cu puteri magice. Nu știu însă cât de mari/rezistente sunt, pentru că prețul lor este foarte, foarte mic: 10 lei. Sunt disponibile pe www.bikenature.ro.

ceainic

7. Și cei de la Pegas au niște sonerii tare drăguțe care costă aprox. 30 lei. Mie mi-a plăcut cea roșie cu măr. O găsiți aici.

apple

8. Pe www.bikestar.ro veți găsi sonerii metalice cu diferite modele. Arată foarte elegant și au prețuri între 20 și 40 lei.

metalic

* toate fotografiile aparțin site-urilor menționate mai sus.

 


Spread the love!
  •   
  •   
  •   

There are 0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *