World Dog Awards: “Call the paw-parazzi!”

Spread the love!
  •   
  •   
  •   

Un fel de Oscar al cateilor, trofeul premiilor World Dog Awards este la fel de ravnit ca o recompensa delicioasa sau o noua jucarie pentru rontait. Printre categorii se numara “The top contemporary performance by a dog in a film”, “The best television commercial starring a dog”, “Most pawpular dog” – cu alte cuvinte, catelul cu cel mai mare impact in Social Media – sau “Dog of the Year”.

© Vitaliy Skigar | Dreamstime.com

© Vitaliy Skigar | Dreamstime.com

Tinand cont de faptul ca, atat pe Facebook, cat si pe Instagram, exista zeci, chiar sute de pagini dedicate patrupedelor, premiile World Dog Awards vin ca o urmare fireasca a ceea se intampla in comunitatile cu sute de mii, chiar milioane, de iubitori de animale. Mai mult, in jurul lor s-a creat o adevarata industrie, si catei precum Boo sau Harlow&Sage au deja propria lor linie de jucarii sau de hainute, au lansat prima carte sau urmeaza sa joace rolul vietii lor, la Hollywood.

Ce-i drept, mi-ar placea sa stau de vorba cu oamenii din spatele acestor comunitati, sa aflu cum au reusit sa le construiasca, ce inseamna sa fii PR-ul unui “brand” mai putin obisnuit sau cate ore petrec pe zi in fata calculatorului, ca “Social Media Pet Manager”.

Lasand la o parte impactul pe care il au fotografiile postate pe astfel de pagini, la fel de importanta mi se pare si povestea care le insoteste. Asadar, storytelling-ul completeaza pufosenia surprinsa in cele mai simpatice ipostaze.

Mai mult, astfel de comunitati au un potential urias pentru brand-urile si serviciile dezvoltate pentru nevoile micilor patrupezi – de exemplu, World Dog Awards este un eveniment sponsorizat de Pedigree – precum si pentru ONG-urile si asociatiile care se ocupa de adoptii si au nevoie de un ajutor de nadejde, in zona de comunicare.

Acum va las sa va votati preferatii! 🙂


Spread the love!
  •   
  •   
  •   

There are 0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *