Am un catel (foarte) agitat

Spread the love!
  •   
  •   
  •   

Si sunt foarte fericita. Cu un an in urma, pe 16 ianuarie, faceam cunostinta cu Bruno si eram speriata ca e prea „silentios”, iar astazi este un iepuras Duracell care ma face sa rad in fiecare zi sau seara, chiar si atunci cand am zile mai putin usoare.

Este minunat sa ii simti prezenta prin casa, sa mai auzi din cand in cand un latrat care sa te avertizeze „Hei, joaca-te cu mine!”, sa il auzi cum „tropaie” pe parchet cand fuge dintr-o camera in alta, in fiecare seara intre ora 8 si 9, sa il vezi cum rontaie la jucariile din plastic de parca ar fi cele mai bune deserturi sau cum da din labute si chitaie cand, la randul lui, e fericit – asta se intampla de cele mai multe ori cand ai ceva de mancare prin preajma.

Un an de zile cu Bruno a insemnat si zeci de pampersi de schimbat, vizite lunare la veterinar si dimineti foarte matinale, dar orice responsabilitate are rolul ei si nu poate fi decat binevenita. Chiar si asa, daca mi-as fi dorit un animal de casa mai cuminte si mai usor de ingrijit, mi-as fi luat o pisica. Dar, cum sa il inlocuiesc eu pe Bruni cel afectuos, cu ochisorii lui ca doua migdale, cu o felina sireata? No way! 🙂

Ce obiceiuri a mai deprins Bruno in ultima perioada?

Acum ca e baiat mare s-a prins el cum sta treaba cu certatul si, de fiecare data cand ma supar, fuge sub pat si sta acolo vreo 10 minute, fie resemnat, fie pentru ca stie ca nu pot ajunge la el. Recent a descoperit si fulgii de porumb pe care ii mananca cu pofta, la fel si pomelo. In continuare imi strange toate jucariile si papucii in pat sau isi muta de unul singur propria canapeluta in mijlocul holului, si asta in semn de protest. La fel de amuzant este si sa il privesti cand incearca sa se urce in pat si nu prea reuseste pentru ca Bruni, in cele doua saptamani de vacanta la ai mei, s-a ingrasat un kilogram, iar la corpul lui minuscul orice gram se simte.

Una peste alta, eu si Bruno suntem facuti unul pentru altul si sper sa traim fericiti pana la adanci batraneti 🙂


Spread the love!
  •   
  •   
  •   

There are 0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *